Algemene voorwaarden – Domaineforet Rossignol

 1. Reservering

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag (per e-mail, post of telefonisch), ontvangt u een reserveringsbevestiging. De reservering is pas definitief als het verschuldigde bedrag daadwerkelijk op onze rekening staat. Bij boeking is een aanbetaling van 25% verschuldigd. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor aankomst volledig te zijn voldaan. Bij boekingen binnen 6 weken voor aankomst is het volledige bedrag in een betaling verschuldigd.

Bij reservering gaat u akkoord met onze huisregels:

 • Feestjes zijn niet toegestaan. Tussen 22.00 en 8.00 uur dient het volledig stil te zijn.
 • Het gebruik van het zwembad is geheel op eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor uw kinderen.
 • In de gîte mag niet worden gerookt. Buiten mag worden gerookt op de daarvoor aangegeven plek.
 • Uw hond mag geen overlast veroorzaken voor ons en onze honden. Uw hond moet op het terrein altijd aan de lijn worden gehouden en buiten het terrein worden uitgelaten. Wij vragen u de ontlasting van de hond op te ruimen. Mocht er onverhoopt ernstige overlast optreden, dan kunnen wij u vragen eerder te vertrekken.
 • Honden mogen niet op de bank of bed liggen.
 • Beschadiging aan onze eigendommen graag melden.
 1. Huurperiode

De huurperiode voor de gîte is minimaal 7 nachten in de maanden juli en augustus en in de andere maanden 4 nachten. De huurperiode loopt vanaf 16.00 uur op de eerste boekingsdag tot 10.00 uur op de laatste boekingsdag. Om de gîte op tijd klaar te krijgen voor de volgende huurders, vragen we om het vertrekuur strikt in acht te nemen. Gebeurt dit niet, dan zullen we een extra dag aanrekenen. Buiten het hoogseizoen kunt u alléén in overleg van deze regels afwijken.

 1. Betaling

De betaling geschiedt per bankoverschrijving of tikkie. De boeking is dan pas definitief als wij daadwerkelijk het verschuldigde bedrag hebben ontvangen op onze bankrekening.

 1. Waarborgsom

Bij aankomst dient een borgsom van 250,- euro voor de gîte te worden betaald. Wij aanvaarden geen cheques, alleen contant geld of een overboeking naar onze bankrekening. De borg wordt, indien er geen gebreken geconstateerd zijn, na afloop van de verhuurperiode onmiddellijk teruggegeven of verrekend met uitstaande gemaakte kosten. Indien bij aankomst de waarborgsom niet wordt voldaan, kunnen wij u de toegang tot de gîte weigeren.

 1. Annulering

Elke annulering dient te worden meegedeeld via e-mail. De datum van ontvangst geldt als bewijs en biedt de mogelijkheid het bedrag van de annuleringskosten te bepalen.

 • U kunt de data van verblijf kosteloos wijzigen en uw verblijf kosteloos annuleren tot 45 dagen voor aankomst.
 • Bij annulering tussen 45 dagen en 14 dagen voor aankomst wordt 50% van de betaling niet gerestitueerd. Bij latere annulering wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.
 • Bij latere aankomst of eerder vertrek dan de overeengekomen huurperiode vindt geen restitutie plaats.
 1. Energie

Energiekosten zijn tot op heden bij de huurprijs inbegrepen.

Schoonmaak

Na uw verblijf zorgt u ervoor dat u de gîte in goede staat achterlaat. De eindschoonmaak wordt door ons gedaan en is verplicht. Deze kosten bedragen 100 euro. U dient het afval zelf weg te gooien.

 1. Linnengoed

Beddengoed, hand- en theedoeken en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs.  

 1. Huisdieren en roken

Het meenemen van maximaal 1 hond is toegestaan. De kosten bedragen 25,00 euro per verblijf.

Roken is binnenshuis en op ons terrein niet toegestaan.

 1. Maximaal aantal personen

Het maximum aantal aangemelde personen van de gite mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk vooraf overeengekomen met de verhuurder, hetgeen met meerkosten gepaard kan gaan (extra personen betalen 25 euro per persoon per nacht). Voor eventuele bezoekers dient vooraf toestemming gevraagd te worden.

 1. Aansprakelijkheid

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden, zoals het zwembad. Ondanks de uiterste zorgvuldige samenstelling van onze gîte / chambre d’ hotes kunnen wij voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten geen aansprakelijkheid aanvaarden.